vrijdag 29 juni 2012

Het chillen van groep 8..., en de rest !

Groep 8...buiten het feit dat we een groot avontuur tegemoet gaan, sluiten we ook het een en ander af. Zo gaat Terje voor de laatste keer naar de peuterspeelzaal a.s maandag, maar ook Erben gaat zijn lagere school verlaten. Spannend natuurlijk, want ze zijn al weken druk aan het oefenen voor de musical. Sinds het school kamp merken we dat ze groter, ouder en wijzer geworden zijn en dat is leuk om te zien. Aan de ene kant een mooi moment om te gaan verhuizen voor Erben. Deze klas gaat nu toch uit elkaar, ze vliegen allemaal uit. Sommigen naar dezelfde school en komen bij elkaar in de klas, maar anderen weer niet. Maar voor allemaal in het een nieuwe start op het voortgezet onderwijs.A.s maandag hebben we de uitvoering van de Musical en we zijn zeer benieuwd. Er zal menig traantje vallen...maar daarover maandag meer. Hier nog even een foto van een hoop LOL...!


Een ander verhaal is het voor Jesper, hij gaat groep 5 nu verlaten en start in Amerika in groep 6 (4th grade). Hoe dat gaat lopen is een kwestie van tijd denk ik. Hij heeft erg zijn best gedaan met de extra engelse lessen, en met elke les groeide zijn eigenwaarde. Daar waar hij soms timide kan zijn over zijn prestaties, kwam hij nu met een big smile thuis. Met weer een straight A. Hartstikke goed van hem ook om dat nog eens extra te volgen tijdens zijn normale schooluren. Maar it was so worth it. Jesper bezat ook nog een enorme woordenschat en die is nu toch geactiveerd om het maar even zo te noemen. Hoe zijn overstap gaat, en hoe snel het aanpassen gaat daarover later meer, maar ik heb zo het gevoel dat deze Moermanboy zich helemaal thuis gaat voelen daar.
Wij zijn ons nu aan het voorbereiden op de afscheids-BBQ morgen. We hebben voor een weeshuis aan eten, dus ik hoop dat iedereen trek heeft hahaha. Maar dit vonden we erg belangrijk voor onze kids ook, even zo'n laatste leuke dag met vriendjes en vriendinnetjes. Voor ons als volwassenen niet minder leuk natuurlijk. Het weer werkt goed mee en we gaan er een mooie herinnering van maken ! Iedereen een fijn weekend, 5 nights and counting for us !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je even komt kijken op mijn blog, nog leuker als je een reactie achterlaat !